top of page
AB56919C-A182-4924-93CC-EB27680B2328.jpeg

Cindy Philips

Interieur designer

Cindy Philips Interior Design is opgericht door Cindy Philips.
 

Vanaf kinds af aan is interieur haar passie. Na diverse studies besloot Cindy Philips haar hart te volgen door verschillende interieuropleidingen te volgen. Haar gevoel voor creativiteit en ondernemen waren doorslaggevend om direct een eigen studio te beginnen. 

 

Inmiddels heeft zij al vele mooie projecten mogen ontwikkelen welke meermaals zijn gepubliceerd in gerenommeerde interieurbladen.

Sinds 2022 bestaat Design Studio X Cindy Philips. Middels dit concept realiseert het bedrijf nog meer projecten, waardoor een grotere doelgroep geholpen kan worden bij vervullen van hun droominterieur.

 

De stijl van Cindy Philips Interior Design laat zich kenmerken door luxe, rijke materialen en bijzondere designs en laat zich je thuis voelen zodra je binnenstapt. 

  0C9328E6-D49E-427D-BB2E-C5E9C4315B44.jpeg
  _MGL1829-HDR-Pano.jpg
  Cindy Phillips project Oegstgeest-19.jpg

  “Cindy heeft ons super begeleid en tevens ondersteund met de keuzes voor kleuren, materialen en indeling. Ze luistert goed naar de wensen en speelt daarop in. De parel in het huis is onze unieke bank. Samen ontworpen in samenstelling van prachtige materialen en stoffen. Geproduceerd in eigen atelier waardoor de levertijd korter is dan normaal. Bovenal bezorgd tot in huis. Tot op de dag van vandaag zijn we enorm blij met Philips Interieur Design die heeft bijgedragen aan ons prettige wooncomfort.”

  Kimberley Dikkenboer

  “Cindy heeft een prachtige keuken en woonkamer voor ons ontworpen. We wilden een keuken die een geheel met de woonkamer zou vormen en dat is precies geworden zoals we voor ogen hadden! Een prachtige warme uitstraling, ook met een aparte coffeecorner waar we iedere dag van genieten. In de woonkamer heeft Cindy een 3D haard ontworpen waardoor we een heerlijke aparte zithoek hebben en onze dochter haar eigen speelhoek. Bij een volgend project vragen we Cindy zeker weer om iets moois te ontwerpen.”

  Familie Paragh

  “Wij hebben meermaals heel prettig samengewerkt met Cindy.
  Cindy is creatief, origineel en heeft de juiste partners.
  Wanneer wij weer starten met nieuwe projecten gaan we zeker
  weermet haar in zee.”

  Evi Turk-Schoteldraaijer

  bottom of page